British scones @ theehuis, Londen

British scones @ theehuis, Londen

Kennen jullie de Britse historische serie ‘The Crown’?
Deze serie vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. 
Ik was helemaal in de ban van Queen Elizabeth & Londen.
Toeval of niet… de dag nadat ik de allerlaatste aflevering had gezien, vertrok ik last minute voor 2 nachten naar London! Whaaaaa!!! 😀
Ook al ben ik al vaker in Londen geweest, dit keer beleefde ik mijn bezoek totaal anders! Ik begreep de historische plaatsen en monumenten veel beter en het was alsof ik de serie opnieuw kon beleven in real life. De beste timing om mij naar Londen te sturen! 🙂

Wat mij is bijgebleven na het bekijken van ‘The Crown”?
THE SCONES! Ik moet eerlijk toegeven dat ik daarvoor nog nooit van ‘scones’ had gehoord, laat staan geproefd! Maar in de serie zie je Queen Elizabeth in zowat elke aflevering genieten van haar tea time met authentieke Britse scones met jam en slagroom. Ohhhh… dat zag er ZO smakelijk uit! Dit MOEST ik gewoon proberen!

English Tea Time with authentic Scones @ Tea House, London

En ja hoor… op een regenachtige dag heb ik kunnen genieten van een lekker kopje thee en mijn allereerste scone in een prachtig theehuis in Londen. Mmmmm…. *happy happy happy*

Geef toe… English Tea Time met authentieke scones op een regenachtige dag in Londen? Veel Britser kan niet! haha…
Ik was zo enthousiast over de scones dat ik die bij thuiskomst meteen heb nagemaakt en geserveerd tijdens een tea time met mijn mama en zus. Gezellig! Benieuwd hoe mijn scones eruit zagen? Of wil je deze graag zelf eens maken? Klik dan hier voor het recept. 🙂Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *